Deze pagina vereist Javascript! Gelieve Javascript op te zetten voor deze site.

Bestel je tickets voor Fri3d Camp 2020!

Er zijn nog 38 tickets beschikbaar!

Nog vragen? Check de FAQ, of mail naar tickets@fri3d.be.

  • Toegang tot Fri3d Camp 2020 van vrijdag 14 augustus tot en met zondag 16 augustus. Elk ticket bevat twee warme maaltijden.
  • Elke kampganger heeft een ticket nodig.
  • We hopen dat iedereen ouder dan 16 ter plekke even mee helpt met het kamp (enkele uren tappen, de infobalie bemannen, etc).
  • Wil je niet mee helpen aan het kamp, vink dan de optie premium aan. Je ticket wordt dan wel duurder.
  • Selecteer het aantal tickets om de per-ticket opties te zien.

Camper of caravan plaatsje - €25

We voorzien een plaatsje voor je camper of caravan op de daarvoor voorziene parking op het grote event-plein. Stroom en wifi inbegrepen.

Time Blaster - €20

Altijd al jouw eigen lasertag willen maken? Het kan nu op fri3d camp! Als uitbreiding op de badge, maar ook als standalone, heeft het badge team een blaster ontwikkeld als soldeerkit. Deze volledige Arduino compatibele kit is voorzien van de nodige toeters en bellen. Om het makkelijk te houden heb je geen enkele soldeer ervaring nodig om het werkend te krijgen. Alles is opgebouwd uit makkelijk te solderen componenten. Voor de durvers zijn er uitbreidingen met RGB LEDs en een USB interface voorzien in de kit waar toch enige vorm van geduld en een vast hand vereist zijn.

Helaas is de GameOn uitverkocht, je kan nog wel andere zaken bestellen.

Drankbeker - €8

Deze herbruikbare koffiebeker is gemaakt van bamboevezel en heeft een siliconen denksel en handgreep. Ideaal om tijdens Fri3d Camp je gratis percolatorkoffie mee te nemen zonder morsen. We voorzien geen papieren of plastic bekertjes, dus zorg er zeker voor dat je je eigen beker voorziet!

T-shirts kinderen - € 20

Maattabel

T-shirts vrouwen - € 20

Maattabel

T-shirts mannen - € 20

Maattabel

Hoodies kinderen - € 40

Maattabel

Hoodies vrouwen - € 40

Maattabel

Hoodies mannen - € 40

Maattabel

Tokens voor consumpties

€1.5 per token. De meeste drankjes of een snack kosten één token, duurdere drankjes kosten meer. Tijdens het kamp kan je natuurlijk ook tokens kopen, maar door ze hier mee te bestellen, liggen ze voor je klaar wanneer je toekomt.

Donatie - €10

Niet iedereen heeft de mogelijkheid een ticket aan te kopen. Je kan een donatie doen om deze mensen te helpen mee naar het kamp te komen.

Vouchers

Vouchers kunnen recht geven op korting. Eventuele vouchers heb je normaal per mail ontvangen.

Final check

Totaal: no js :/